Tervetuloa apurahojen
verkkopalveluun!


Verkkopalvelussa pystyt luomaan hakuaikana hakemuksia, tarkastelemaan laatimiasi apurahahakemuksia sekä tekemään myönnetyn apurahan maksatuspyyntöjä ja käyttöselvityksiä.


Voit kirjautua joko henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai luomallasi käyttäjätunnuksella. Suosittelemme käyttäjille sähköistä tunnistautumista pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, mikäli mahdollista.

Jos olet aikaisemmin kirjautunut käyttäjätunnuksella ja haluat käyttää jatkossa pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, voit siirtää aikaisemmat hakemuksesi, käyttöselvityksesi ja myönnetyt apurahat vanhalta käyttäjätunnukseltasi käytettäviksesi pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella kirjautuessasi. Kirjaudu tiedon siirtoa varten pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja seuraa ohjeita.

Apurahahakemuksia voi laatia ja lähettää verkkopalvelussa ainoastaan hakuaikana toukokuussa. Hakemus on muokattavissa lähetyshetkeen asti. Säätiö käsittelee vain hakuaikana (toukokuu) lähetetyt hakemukset.

Hakemuksen paperikopiota ei postiteta säätiön toimistoon. Myöhästyneitä tai sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä.

Tehdäksesi maksatuspyynnön tai apurahan käyttöselvityksen kirjaudu verkkopalveluun samoilla tunnuksilla, joilla olet laatinut apurahahakemuksen.

Apurahojen hakemista, raportointia ja maksatusta koskeviin tiedusteluihin vastataan säätiön toimistossa arkisin klo 9–16 puhelimitse (09) 4542 400 ja sähköpostitse toimisto@wihurinrahasto.fi. Verkkopalvelun käyttöön liittyvissä teknisissä kysymyksissä auttaa tekninen tuki sähköpostitse osoitteessa hakemustuki@datalink.fi.


Kirjaudu sisään


Kirjaudu sisään
 
 
Rekisteröidy

Salasana unohtunut?

Hakemuksen tietosisältö muodostaa yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisen henkilörekisterin, jota Jenny ja Antti Wihurin rahasto ylläpitää, säilyttää ja arkistoi. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.